11.1.07

Medellin

Iz karibskega raja sva poletela v hribe na 1500m nadmorske visine. Medellin je verjetno najbogatejse kolumbijsko mesto. Edini ima metro in zicnico kot del javnega prevoza v sklopu metroja. Zicnica pride zelo prav, ker je mesto v dolini, kjer je premalo prostora. Zato je pozidano noro visoko v hrib.
Iz letalisca sva se pripeljala z minibusem, ki naju je pripeljal v center. Nastanila sva se kar v hotelu na drugi strani ceste, kjer je ustavil avtobus.
Zvecer sta naju dva lokalca popeljala malo po mestu. Videli smo vse od velike revscine do strasne bogatije, ki je ni pri nas. Danes sva pa povabljena k enemu domov na kosilo. Tam morava biti cez eno uro, zato bo treba koncat.
In potem so naju na veliko razvajali.
Pa se nekaj slik:

Center


Boterova umetnina






Gostitelji

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Hello Simon! just wanted to say hi and wish you a fun time in Bogota. We had a lot of fun walking through the city with you two. My best wishes!!

Anonimni pravi ...

Hi Simon! I hope you really enjoy your arrive to Colombia and South America. The best from Medellin to you. Mathias and you was a nice visitors. Thanks a lot. Good luck, and you can write some day.