28.11.07

Los cobanos

Odlocili smo se, da gremo na plazo. Kam? Ni vazno, bomo ze kaj nasli. Mahnili smo jo do Sonsonate. Tam je bilo na avtobusni postaji na enem pultu eden zraven drugega 15 mikserjev, dva metra vstran pa se 10. Privoscili smo si 1 liter pomarancno korenckovega soka za 1 dolar.
Tam smo tudi pogledali na katero plazo bi sli. Edino za Los Cobanos smo zvedeli, da ima nastanitvene moznosti. Ko pa smo prisli tja, je zgledalo kot, da smo na koncu sveta. Avtobus se je ustavil na koncu blatne ceste, ker se naprej ni dalo. Pricakal nas je prasic, ki se je pasel ob cesti. Prve sobe, ki smo jih nasli so bile katastrofa. Ze vsaj 20-30 let jih nihce ni vzdrzeval. Po kar nekaj hoje in iskanja pa smo nasli super zadevo - http://www.loscobanos.com/. Na koncu smo se zmenili se za dobro ceno in zivljenje je takoj postalo lepse.
Danes se pa po dveh dnevih uzivanja na morju in ob morski hrani nameravo premaknit na drugo plazo, verjetno La Libertad. Od tam pa v glavno mesto San Salvador.
Je pa tu zelo vroce. Morje ima od 27-30 stopinj. Cez dan ni primerno za kaj drugega kot siesto. Na tem koncu kjer smo mi ni skoraj nobenih turistov, na drugi strani par 100 m stran pa je prvi all inclusive hotel v Salvadorju Decameron, ki je ogrooomen in tam je tudi ogromno americanov, v glavnem penzionistov.

Ni komentarjev: